Siguranța totală a copiilor la grădinița Castelino Baby: Supraveghere, măsuri de siguranță și pregătire pentru orice situație de urgență!

Grădinița CASTELINO BABY dispune de un sistem de supraveghere complex alcătuit din 29 de camere video ce monitorizează 24/24 video unitatea de invatamant atât în interior, cât și in exterior. Camerele sunt de ultima tehnologie cu înregistrare HD ce permite vizionarea înregistrărilor la o calitate superioară. Conform legii sistemul poate păstra înregistrările între 15 si 30 zile.

Mini 2-3 ani
bebelus cu mar
Grupa Mică 3-4 ani
baiatq cu carti
Mijlocie 4-5 ani
fetita cu balon
Grupa Mare 5-6 ani
baiat cu creion

Siguranța copiilor este o prioritate absolută în orice grădiniță. La Castelino Baby, ne asigurăm că toți copiii sunt supravegheați permanent în timpul programului și activităților, astfel încât să minimizeze riscul de accidente sau incidente nedorite.

Personalul nostru este instruit să acționeze rapid și eficient în situații de urgență, iar facilitățile noastre sunt proiectate și amenajate pentru a fi cât mai sigure pentru copii. În plus, toate jucăriile și echipamentele folosite sunt testate și potrivite pentru vârsta și nivelul de dezvoltare al copiilor.

În cazul în care un copil se accidentează, personalul nostru specializat acordă îngrijiri medicale imediate și părinții sunt informați imediat pentru a fi prezenți la un control de specialitate, dacă este necesar. În același timp, ne asigurăm că toate obiectele periculoase sunt depozitate în locuri sigure și inaccesibile pentru copii.

De asemenea, la Castelino Baby, avem reguli stricte pentru a ne asigura că copiii sunt în siguranță în timpul pauzelor în curtea grădiniței sau în timpul altor activități exterioare. Personalul nostru supraveghează copiii în permanență și asigură că toți copiii respectă regulile de siguranță și sunt în siguranță.

În concluzie, la Castelino Baby, ne luăm foarte în serios responsabilitatea de a asigura siguranța copiilor noștri. Ne asigurăm că toate facilitățile noastre sunt proiectate și amenajate pentru a fi cât mai sigure pentru copii, și că personalul nostru este instruit și pregătit să acționeze rapid și eficient în cazul oricărei situații de urgență.

Siguranța electrică la grădiniță

În grădinița noastră, am luat măsuri de siguranță pentru a evita posibilitatea de atingere a prizelor și întrerupătoarelor electrice de către copii. Acestea sunt amplasate la o înălțime de 1,5 metri față de sol și sunt protejate și etichetate corespunzător cu simbolurile necesare. Aceste măsuri sunt luate pentru a preveni orice accidente sau incidente care pot pune în pericol siguranța copiilor.

De asemenea, efectuăm verificări și inspecții periodice ale prizelor de pământ și a împământărilor denumite PRAM pentru a asigura siguranța personalului care utilizează echipamentele și aparaturile electrice din grădiniță. Testările și verificările PRAM sunt efectuate de ingineri și tehnicieni cu experiență în măsurători PRAM, care ne înmânează un certificat PRAM necesar în conformitate cu legea.

În concluzie, am luat măsuri de siguranță pentru a preveni posibilitatea de atingere a prizelor și întrerupătoarelor electrice de către copii și efectuăm verificări periodice ale prizelor de pământ și a împământărilor pentru a asigura siguranța personalului care utilizează echipamentele și aparaturile electrice din grădiniță.

Pardoseli sigure și igienice pentru copii la grădiniță

Pentru a ne asigura că suntem pregătiți pentru orice situație de urgență, la grădinița noastră se organizează periodic simulări de evacuare în caz de incendiu și cutremur, în colaborare cu cadrul tehnic al Serviciului pentru Situații de Urgență (PSI). În cazul unei situații de urgență, evacuarea clădirii se va efectua rapid și ordonat, după ce butonul de panică, amplasat la parter pe peretele din dreapta ușii de la intrare, este declanșat, iar controlul se face prin intermediul panelului de control al centralei de detectare a incendiilor. De asemenea, personalul nostru este instruit să acționeze eficient în cazul unei astfel de situații, astfel încât să putem asigura siguranța copiilor noștri.