Bun venit în Colectivul Grădiniței Castelino Baby Un loc unde copiii cresc, descoperă și se dezvoltă!

Experiența și dedicarea educatorilor noștri sunt fundamentul activităților desfășurate la Grădinița Castelino Baby. Cu peste 7 ani de experiență în învățământul preșcolar, echipa noastră se străduiește să ofere o educație de înaltă calitate, bazată pe o colaborare permanentă cu părinții și bunicii micuților. Împreună, asigurăm copiilor o experiență educațională deosebită și plină de satisfacții

 

O echipă dedicată de profesioniști în educațieEducație de calitate de la o vârstă fragedă

La Grădinița Castelino Baby, punem accent pe un proces educativ de înaltă calitate, începând de la o vârstă timpurie. Prin intermediul artei, matematicii, muzicii, științei, poveștilor și jocului, copiii noștri beneficiază de o experiență plină de semnificație, care le va fi folositoare pe tot parcursul vieții.

Echipa noastră pasionată

Suntem mândri să avem cea mai entuziastă echipă de colegi, dedicați și ambițioși, care contribuie în mod constant la dezvoltarea copiilor noștri. Personalul nostru este format din cadre didactice calificate și titulare, cu o vastă experiență și studii specializate în pedagogie și profesori de limbă engleză. Avem, de asemenea, personal auxiliar bine pregătit, inclusiv consultanți financiari, secretare și personal de întreținere. Echipa noastră se angajează să răspundă tuturor nevoilor copiilor, având în componență asistenți medicali, medici pediatri, îngrijitoare, bucătari, personal de igienizare, consilieri juridici și inspectori de resurse umane.

Opțional, cursuri și cluburi captivante

La Grădinița Castelino Baby, oferim o varietate de cursuri opționale și cluburi în colaborare cu profesori colaboratori specializați. Acestea includ cursuri de limbă engleză, robotică, dans modern, balet și aritmetică mentală. Prin intermediul acestor activități, încurajăm dezvoltarea abilităților copiilor noștri și le oferim oportunitatea de a explora noi domenii de interes.

Un mediu stimulativ și iubitor pentru copii

Întreaga noastră echipă se străduiește să ofere un mediu cald și stimulativ pentru toți copiii noștri. Fiecare copil primește atenție, îngrijire și iubire, iar particularitățile și nevoile individuale sunt luate în considerare în mod special. Personalul nostru este proactiv, serios și implicat, iar relațiile de colaborare, dragostea față de copii și respectul față de părinți sunt fundamentale în climatul de lucru.

Alătură-te nouă la Grădinița Castelino Baby și oferă copilului tău o educație de calitate, bazată pe experiențe minunate și descoperiri fascinante!

Grădiniță
Educatorii noștri îi vor face pe copii să se simtă speciali și încrezători.
Școală de vară
Oferim programe educationale variate menite sa dezvolte abilitatile cognitive si practice.
Mini

Fiecare copil percepe și își exprimă iubirea printr-un limbaj propriu

BLOG