Colectivul Grădiniței cu program normal și program prelungit Castelino Baby

Calitatea, experiența și profesionalismul educatorilor constituie elemente caracteristice ale întregii activități derulate în gradinița cu program normal și program prelungit CASTELINO BABY care împletite cu energia creatoare a micuților fac ca acest loc să fie unul în care copiii se simt liberi să creeze lumi minunate și să descopere tainele universului.

Pregătirea socio – profesională a echipei „CASTELINO BABY” și experiența dobândită de mai bine de 7 ani în învațământul preșcolar împreună cu o permanenta colaborare cu părinții sau bunicii micuților, au ca rezultat o educație cu cele mai multe satisfacții pentru copii.

Grădinița cu program normal și program prelungit CASTELINO BABY asigură un proces educativ de înaltă calitate de la o vârstă timpurie, prin care copiii beneficiază de o experiența plină de însemnătate, ce le va folosi pe tot parcursul vieții, prin intermediul artei, matematicii, muzicii, știintei, poveștilor, al creativității și al jocului.

Echipa noastră

Este formată din cei mai entuziaști colegi, plini de dăruire și ambiție, care zilnic contribuie la dezvoltarea copiilor înscriși la grădinița. Personalul Grădiniţei cu Program Prelungit CASTELINO BABY este format din personal didactic: (cadre didactice calificate cu studii pedagogice, titulare pe post în unitatea noastră școlară dedicate acestei meserii, cu multa experiența și studii de specialitate, profesor limbă engleză), personal didactic auxiliar format din: consultant financiar și secretară și personal nedidactic atent selectat pentru a putea răspunde tuturor necesităților copiilor, format din: asistentă medicală, medic pediatru, îngrijitoare, bucătar, personal igienizare, consilier juridic, inspector resurse umane.

Profesorii colaboratori susțin cursuri opționale și cluburi, cu formări profesionale în educație, limba engleză, cursuri de robotică, cursuri de dans modern, balet, aritmetică mentală.

Întreaga echipă a unității oferă un act educațional de calitate pentru toți copiii înscriși în unitate, precum și un ambient cald, stimulativ, care să ofere un spijin real în procesul de predare-învățare-evaluare.

Se acordă atenție, îngrijire și iubire fiecărui copil, luând în calcul particulăritațile și nevoile acestora, personalul dând dovadă de inițiativă, seriozitate și implicare, climatul de lucru fiind acela bazat pe relații de colaborare, pe dragoste față de copii și respect față de părinții acestora.