Școala de vară: O vară de poveste la Grădinița Castelino Baby Descoperă bucuria vacanței și aventurile pline de culoare!

Vine vara cu bucuria vacanței, cu entuziasmul copilăriei, cu mângâierea caldă a soarelui și cu răcoarea mult așteptată a înghețatei. La Grădinița cu program normal și program prelungit Castelino Baby, am dat startul distracției cu activități frumoase și pline de culoare în aer liber. Avem pentru voi provocări, excursii în natură și muncă în echipă organizate pe module de câte două săptămâni, tip “Școală de vară”, sub tematica “O vară de poveste”.

Profită de reducerea specială de 35% și înscrie-te acum la Grădinița Castelino Baby pentru o vară de poveste!

Suntem încântați să te invităm la grădinița noastră, unde vara aceasta am pregătit o multitudine de activități educative pentru cei mici.
15%

Școala de Vară Eco-friendly!Descoperă natura și învață despre mediul înconjurător la Castelino Baby

Vino la Castelino Baby și petrece o vară minunată în mijlocul naturii! Descoperă activitățile noastre eco-friendly și bucură-te de programul nostru de școală de vară. Suntem încântați să te invităm la grădinița noastră, unde vara aceasta am pregătit o multitudine de activități educative pentru cei mici. În cadrul programului nostru de școală de vară, copiii vor petrece timp în natură, vor învăța cum să protejeze mediul înconjurător și se vor juca și se vor distra alături de colegii lor sub supravegherea atentă a personalului nostru calificat. Suntem convinși că, prin intermediul acestor activități, copiii vor învăța lucruri noi și își vor dezvolta abilitățile sociale și emoționale.

Vacanța de vară este una dintre cele mai așteptate de copii! Acum este momentul pentru joacă, plimbare, timp alături de prieteni, distracție, explorare și proiecte interesante. În fiecare săptămână, vom descoperi lucruri noi, vom asculta povești, cântece și poezii, vom face experimente distractive și vom pleca în excursii interesante. La Grădinița Castelino Baby din sectorul 2, vă așteptăm să ne bucurăm împreună de “O vară de poveste”!

scoala de vara gradinita
scoala de vara castelino
scoala de vara eco friendly

Vrei să asiguri copilului tău o vară plină de distracție și învățare? Școala de Vară Castelino Baby: Joacă, Descoperă și Protejează Mediul!"

Tur Virtual

Tur virtual 360° Gradinita Castelino Baby. Explorați Magia Castelino Baby: Tur virtual prin Grădinița noastră de poveste!

Lucrăm în echipă, petrecem mult timp în natură, îi ajutăm pe cei mici prin activitățile propuse să își răspundă singuri la întrebări, îi provocăm pe copii prin proiecte interesante și, nu în ultimul rând, să se simtă bine și să se relaxeze.

Programul Școlii de vară include jocuri, artă, excursii, proiecte inspirate de natură, lucru în echipă și muzică, dans.

Anul acesta suntem mândri să anunțăm că am încheiat un parteneriat important pentru protecția mediului și combaterea schimbărilor climatice cu Asociația AIESEC București, în cadrul Proiectului Green Leaders. 

În cadrul acestui parteneriat, ne-am angajat să implementăm măsuri concrete pentru a reduce impactul asupra mediului și a promova un stil de viață sustenabil.

În primul rând, vom introduce o serie de activități educative pentru copiii noștri, care să îi învețe despre importanța protejării mediului și cum pot contribui ei înșiși la această cauză.

De asemenea, vom lucra împreună cu părinții noștri pentru a promova un stil de viață mai eco-friendly acasă. Pe lângă acestea, vom implementa și măsuri practice în gradinița noastră.

Vom reduce consumul de energie și apă, vom recicla cât mai mult posibil și vom folosi materiale ecologice și biodegradabile. Vom încuraja și transportul cu masina, prin promovarea mersului pe jos in aer liber.

Grădiniță
Educatorii noștri îi vor face pe copii să se simtă speciali și încrezători.
Școală de vară
Oferim programe educationale variate menite sa dezvolte abilitatile cognitive si practice.
Mini

Fiecare copil percepe și își exprimă iubirea printr-un limbaj propriu

Importanța școlii de vară pentru dezvoltarea copilului tău

În timp ce copiii tăi abia așteaptă vara și nu mai trebuie să se gândească la școală sau teme pentru acasă pentru câteva luni, este important să le oferi o vară plină de învățare. La școala noastră de vară Castelino Baby, înțelegem acest lucru și oferim școli de vară care vor ține copilul tău activ și vor stimula procesul de învățare, chiar și în timpul vacanței!

6 motive solide pentru care școala de vară este atât de importantă

Este important să găsim un echilibru între timpul liber și învățare în timpul verii. Aceste activități îi vor permite copilului tău să se distreze, să rămână activ și să-și dezvolte abilitățile într-un mod plăcut și captivant. La Castelino Baby  ne asigurăm că copiii noștri își petrec vara într-un mod eficient și productiv.

Cu școala de vară mintea lor va rămâne ascuțită și stimulată

Este important ca mintea copilului tău să rămână activă și să fie stimulată în timpul vacanței de vară. Studiile arată că absența activităților mentale poate duce la o pierdere semnificativă a cunoștințelor acumulate în timpul anului școlar anterior. Pentru a preveni acest lucru, oferă-i copilului tău un avans în învățare, întrucât profesorii petrec mult timp re-predând materialele uitat în timpul verii, iar copiii își petrec mult timp restabilindu-și obiceiul de a învăța.

Școala de vară crează sentimente pozitive față de învățare

Învățarea de vară oferă copilului tău oportunitatea de a învăța fără presiunea și urgența asociată de obicei cu școala. Astfel, mintea lor poate să se relaxeze, să exploreze, să creeze și să-și folosească imaginația. Aceasta contribuie la crearea unor sentimente pozitive și fericite față de învățare, ceea ce poate ajuta copilul să înțeleagă concepte dificile într-un mod mai ușor.

Copiii au timp să se concentreze asupra elementelor de bază

Alocarea de timp suplimentar în vacanța de vară pentru a se concentra asupra unui anumit subiect va ajuta copilul tău să înțeleagă bazele acestuia. Prin intermediul acestor activități suplimentare, copilul va câștiga încredere în abordarea aspectelor dificile din discipline precum ortografia, științele sau matematica, ceea ce poate duce la îmbunătățirea rezultatelor academice

Școala de vară promovează dragostea de a învăța a copilului tău

Vara oferă copilului posibilitatea de a avea mai mult control asupra propriului învățat și modului în care acesta se desfășoară. Ei pot decide să participe la tabere de vară, să practice sporturi sau muzică, sau chiar să se înscrie la cursuri de actorie. Când vine vorba de învățare suplimentară în timpul verii, copiii pot explora și urma noi pasiuni. Astfel, această perioadă contribuie la creșterea dorinței de a învăța

Învățatul în timpul școlii de vară stabilește un simț al rutinei

Este important să menții unele rutine în timpul verii pentru a evita dificultăți majore la sfârșitul vacanței. Rutinele sunt benefice și oferă copiilor un sentiment de siguranță și stabilitate. Învățarea în timpul verii poate fi integrată în aceste rutine, dar programul trebuie să fie ușor și flexibil.

Încredere sporită, independență și împlinire personală

Alocarea de timp suplimentar în timpul verii pentru a se concentra asupra unui subiect considerat dificil de către copilul tău și descoperirea de noi talente vor ajuta la dezvoltarea încrederii și independenței acestuia, generându-i un sentiment de împlinire personală.

Asigură-te că oferi copilului tău o vară plină de oportunități de învățare și descoperire, iar aceasta va avea un impact semnificativ asupra dezvoltării lui pe termen lung.

gradinita de vara sector 2

Împreună pentru un viitor sustenabil: Susțineți Școala de Vară Castelino Baby și promovați un stil de viață responsabil!

Top Scoala de vara gradinita sector 2
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.