Taxe Lunare Înscriere la Grădinița Privată Castelino BabyAn Școlar 2023-2024

CastelinoBaby - Deschide porțile către un viitor strălucit!

Bine ați venit la Grădinița Castelino Baby – un loc unde micuții tăi sunt încurajați să exploreze și să învețe prin intermediul jocului și al activităților interactive. Oferind atât program normal, cât și program prelungit, suntem dedicați să le oferim copiilor tăi o experiență de neuitat, într-un mediu sigur și confortabil.

Suntem mândri să oferim copiilor mici servicii de înaltă calitate, în timp ce părinții se pot simți confortabil și încrezători că au făcut cea mai bună alegere pentru micuții lor.

Grădinița CastelinoBaby este locul unde fiecare zi este plină de aventură și descoperire, îmbinând armonios un program normal și un program prelungit. Aici, copiii de grupa mică, mijlocie și mare beneficiază de un program educațional complex, care acoperă o gamă diversă de activități creative, sportive, artistice și de relaxare.

Grădinița CastelinoBaby - O experiență unică de îngrijire, nutriție și educație într-un singur loc!

Taxe pentru programul educational Grupe Mini - Mică

8.00 - 13.00

Program scurt
1680
00
Lunar
 • *Ofertă valabilă pentru anul școlar 2023-2024

8.00 - 17.00

Program mediu
2060
00
Lunar
 • *Ofertă valabilă pentru anul școlar 2023-2024

8.00 - 19.00

Program prelungit
2170
00
Lunar
 • *Ofertă valabilă pentru anul școlar 2023-2024
Mini 2-3 ani
bebelus cu mar
Grupa Mică 3-4 ani
baiatq cu carti
Mijlocie 4-5 ani
fetita cu balon
Grupa Mare 5-6 ani
baiat cu creion

Flexibilitate și Confort!Program Grădinița CastelinoBaby!

Indiferent dacă doriți un program mai scurt sau unul care să vă acopere întreaga zi, suntem aici să ne adaptăm programului vostru zilnic. Oferim opțiunea de program de la 08:00 la 13:00, 08:00 la 17:00 și chiar până la 19:00. Astfel, puteți fi siguri că vom găsi soluția perfectă pentru nevoile voastre.

Prețuri pentru programul educational Grupe Mijlocie-Mare

8.00 - 13.00

Program scurt
1680
00
Lunar
 • *Ofertă valabilă pentru anul școlar 2023-2024

8.00 - 17.00

Program mediu
1950
00
Lunar
 • *Ofertă valabilă pentru anul școlar 2023-2024

8.00 - 19.00

Program prelungit
2060
00
Lunar
 • *Ofertă valabilă pentru anul școlar 2023-2024
desen grafic cu pisicuta
Colectiv

Experiența și dedicarea educatorilor noștri sunt fundamentul activităților desfășurate la Grădinița Castelino Baby. Cu peste 7 ani de experiență în învățământul preșcolar

dinozaur fetita
Comunicarea cu părinții

Bun venit în parteneriatul educațional al Grădiniței Castelino Baby - O comunitate dedicată dezvoltării copiilor!
Un mediu sigur și stimulativ pentru copiii noștri

iepurasi desen
Dotări grădiniță

Explorând tărâmul minunat al Grădiniței Castelino Baby
Descoperă spațiile magice ale grădiniței care transformă copilăria într-o aventură de neuitat

8.00 - 13.00
 1. Nutriție echilibrată: Oferim copiilor noștri o masă de prânz sănătoasă și două gustări pe zi, care includ micul dejun și gustarea de fructe proaspete. Ne preocupăm să le oferim alimentația necesară pentru a-și susține energia și dezvoltarea optimă.

 2. Activități educaționale captivante: La Grădinița CastelinoBaby, copiii se bucură de o gamă variată de activități educaționale care îi ajută să-și dezvolte abilitățile cognitive, sociale și emoționale. De la activități interactive la lecții creative, ne asigurăm că fiecare zi este plină de învățare și descoperire.

 3. Jocuri în aer liber: Încurajăm copiii să exploreze și să se bucure de jocurile în aer liber. Avem spații de joacă amenajate special, unde micuții se pot juca, se pot socializa și se pot bucura de natură și mișcare în siguranță.

 4. Activități opționale incluse în taxă: În cadrul tarifului de școlarizare, oferim o varietate de activități opționale, cum ar fi ateliere creative, lecții de dans sau muzică, care completează experiența educațională a copiilor noștri.

 5. Activități opționale extra: Pentru a le oferi copiilor noștri și mai multe oportunități de explorare și dezvoltare, punem la dispoziție și activități opționale extra, care pot fi accesate la cerere și la un cost suplimentar. Acestea includ cursuri de limbă străină, sporturi sau activități artistice avansate.

8.00 - 17.00
 1. Nutriție sănătoasă: La Grădinița CastelinoBaby, asigurăm două mese echilibrate și două gustări pe zi pentru copiii noștri. Acestea includ micul dejun, gustarea de fructe proaspete, masa de prânz și gustarea de după-amiază. Ne asigurăm că micuții noștri beneficiază de alimente nutritive și gustoase.

 2. Activități educaționale captivante: Oferim copiilor noștri o gamă variată de activități educaționale care îi ajută să-și dezvolte abilitățile cognitive, creativitatea și abilitățile sociale. Prin intermediul jocurilor, experimentelor și lecțiilor interactive, îi încurajăm pe copii să învețe și să se dezvolte într-un mod distractiv și captivant.

 3. Activități recreative și în aer liber: În cadrul grădiniței noastre, organizăm activități recreative și jocuri în aer liber pentru a promova mișcarea și dezvoltarea fizică a copiilor. Aceste activități îi ajută să-și dezvolte abilitățile motorii, să-și îmbunătățească coordonarea și să se bucure de timpul petrecut în natură.

 4. Opționale incluse în taxă: În pachetul nostru de servicii, includem și activități opționale care completează experiența educațională a copiilor noștri. Acestea pot include ateliere creative, lecții de dans, muzică sau alte activități specifice.

 5. Activități opționale extra: Pentru a oferi oportunități suplimentare de dezvoltare și explorare, oferim și activități opționale extra care pot fi accesate la cerere și la un cost suplimentar. Acestea pot include cursuri de limbă străină, sporturi specializate sau activități artistice avansate.

 6. Activități în curtea amenajată a grădiniței și de socializare: Avem o curte frumoasă și amenajată special unde copiii noștri se pot juca, se pot bucura de timpul petrecut în aer liber și pot socializa cu ceilalți copii. Aceste activități îi ajută să-și dezvolte abilitățile sociale, să-și facă prieteni și să se simtă parte a unei comunități.

8.00 - 19.00
 1. Meniu sănătos și variat: Ne preocupăm de nutriția echilibrată a copiilor noștri și le oferim două mese principale și trei gustări pe zi. Acestea includ micul dejun, gustarea de fructe proaspete, masa de prânz și două gustări delicioase în timpul după-amiezii.

 2. Program educativ de calitate: La Grădinița CastelinoBaby, copiii se bucură de un program educațional captivant și interactiv. Activitățile noastre educaționale stimulează creativitatea, dezvoltă abilitățile cognitive și încurajează explorarea și învățarea prin joc.

 3. Spațiu de joacă în aer liber: Copiii noștri se pot bucura de activități recreative și jocuri în aer liber în curtea noastră frumos amenajată. Aceasta oferă un mediu sigur și plin de distracție, în care copiii pot alerga, se pot juca și pot socializa cu alți copii.

 4. Activități opționale incluse în program: În cadrul taxei de școlarizare, oferim activități opționale care completează experiența educațională a copiilor noștri. Acestea pot include ateliere creative, lecții de dans, activități muzicale sau explorarea artelor.

 5. Activități opționale suplimentare: Pentru a oferi o varietate mai mare de opțiuni, punem la dispoziție și activități opționale suplimentare, care sunt disponibile la cerere și pot implica un cost suplimentar. Acestea pot fi cursuri de limbi străine, activități sportive specializate sau evenimente culturale.

 6. Dezvoltare socială și prietenii: Copiii noștri se bucură de oportunități de socializare și dezvoltare a abilităților sociale prin activități desfășurate în grădiniță. Ei pot interacționa cu alți copii, pot forma prietenii și pot învăța să lucreze în echipă.

bebelus cu mar
Servirea meselor

Descoperă meniul delicios și sănătos al copiilor la Grădinița Castelino Baby!
Prioritatea noastră: Alimentația sănătoasă pentru copii

scoala de vara gradinita
Siguranța copiilor

Siguranța și confortul copiilor sunt priorități absolute în Grădinița cu program normal și program prelungit CASTELINO BABY. Instituția respectă întocmai legislația în vigoare 

gradinita castelino
Prezentare spații

Grădinița noastră a luat toate măsurile necesare pentru a asigura un mediu sigur și protejat pentru copii. Un mediu plăcut și stimulat pentru copii. 

Grădinița CastelinoBaby - Deschisă pe tot parcursul anului, cu avantaje speciale pentru familiile numeroase!

Suntem deschiși pe tot parcursul anului, oferind un mediu sigur și stimulant pentru copii. În plus, familiile cu doi și trei copii/elevi beneficiază de un discount special: 5% din taxa școlară pentru cel de-al doilea copil și 10% din taxa școlară pentru cel de-al treilea copil pe toată durata de școlarizare. Vino alături de noi și explorează o grădiniță care promovează educația de calitate și sprijină familiile numeroase!

gradinita castelino sala de clasa

Descoperă Experiența Educațională de Top la Grădinița CastelinoBaby!

Punem accent pe o experiență educațională de înaltă calitate și distractivă pentru copiii dumneavoastră. Programul nostru zilnic, desfășurat între orele 8:00 și 19:00, este conceput pentru a crea un echilibru perfect între activitățile de joc, învățare și odihnă. Copiii vor avea parte de perioade de joc liber, activități comune sau în aer liber, precum și intervale dedicate servirii meselor și somnului, ajustate în funcție de vârsta fiecărei grupe.

Grădinița noastră, situată în sectorul 2 al Bucureștiului, oferă un mediu sigur și prietenos în care copiii se pot bucura de o experiență educativă distractivă și interactivă. Nu ezitați să ne contactați astăzi pentru a înscrie copiii în programul de grădiniță potrivit pentru ei. Vă așteptăm cu brațele deschise pentru a le oferi copiilor dumneavoastră o bază solidă pentru dezvoltare și învățare!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.