Bun venit la Grădinița Privată Castelino Baby, locul în care copilăria prinde aripi și visurile prind contur!

KINDERPEDIA - Conectați-vă și descoperiți lumea digitală

animatie castelino baby

Grădinița noastră a implementat platforma KINDERPEDIA, aducând resurse digitale la îndemâna cadrelor didactice și a părinților. 

Prin intermediul KINDERPEDIA, părinții au acces la informații actualizate despre programul de activități, programul de odihnă, meniul zilnic al copilului, precum și fotografii și clipuri video înregistrate în timpul programului de grădiniță. De asemenea, pot fi organizate conferințe de învățare online prin aplicația ZOOM, pot fi transmise teme de lucru pentru acasă și se facilitează comunicarea prin intermediul unei secțiuni de mesaje între grădiniță și familii

Echipa de Resurse Umane dedicată dezvoltării copiilor

animatie gradinita

La Grădinița Castelino Baby, avem o echipă de resurse umane specializată și dedicată în lucrul cu copiii preșcolari. Echipa noastră, formată din personalul didactic, personalul didactic auxiliar și nedidactic, este recunoscută pentru profesionalismul, capacitatea de organizare și îndrumare, dragostea pentru copii, entuziasmul și dinamismul său.

Echipa noastră de cadre didactice, sub îndrumarea directorului grădiniței, are experiența și cunoștințele necesare pentru a oferi un mediu de învățare stimulant și adaptat nevoilor individuale ale copiilor. Prin abordări pedagogice inovatoare și strategii eficiente, ne asigurăm că fiecare copil este susținut și încurajat să-și atingă potențialul maxim.

Comunicare eficientă și colaborare strânsă - Grădinița Castelino Baby este aici pentru tine și copilul tău!

Dezvoltarea limbajului și comunicării

Ne concentrăm pe dezvoltarea abilităților de comunicare verbală și nonverbală, astfel că dotăm spațiul cu cărți, povești, jocuri de cuvinte, jucării care stimulează comunicarea și interacțiunea.

Dezvoltarea cognitivă

Pentru stimularea gândirii și a abilităților cognitive, avem la dispoziție materiale didactice variate, precum puzzle-uri, jocuri de logică, abțibilduri, seturi de construcții și multe altele

Dezvoltarea fizică, a sănătății și igienei

Avem la dispoziție jucării și echipamente pentru activități fizice cum ar fi mingi, tobogane, biciclete sau triciclete. Totodată, punem accent pe promovarea igienei și a sănătății, astfel că avem facilități și materiale specifice pentru educația sanitară

La Castelino Baby, ne-am dedicat misiunii de a maximiza potențialul nativ al fiecărui copil. Cu un curriculum inovator, bazat pe experimente și experiențe multiple, creăm o învățare dinamică care încurajează gândirea critică, creativitatea și dezvoltarea abilităților sociale. Suntem mândri să urmăm Curriculumul pentru educație timpurie, aprobat prin O.M.E.N. nr. 4694/02.08.2019, garantând astfel o educație de calitate pentru micuții noștri.

Descoperă Grădinița Castelino Baby: Formăm copiii într-un mediu dedicat dezvoltării lor!

Suntem un loc în care fiecare copil este în centrul atenției noastre, iar nevoile lor individuale sunt respectate și îngrijite. Cu un program normal și program prelungit, suntem aici să fim alături de tine și să îți susținem copiii în dezvoltarea lor emoțională, intelectuală și fizică.

Într-un mediu prietenos, plin de jocuri și aventuri, copiii noștri explorează lumea într-un mod captivant și educativ. Cu ajutorul personalului nostru dedicat și calificat, fiecare copil este încurajat să își descopere pasiunile și să își dezvolte abilitățile unice.

Te invităm să ni te alături și să faci parte din familia noastră Castelino Baby. Împreună, vom construi bazele unei copilării fericite și a unei educații de calitate. Înscrie-ți copilul astăzi și bucură-te de o grădiniță de care să fii mândru!

gradinita castelino sala de clasa

Grădinița Particulară Castelino Baby: Un colț de poveste într-o oază de liniște

Grădinița Castelino Baby este amplasată într-o oază de liniște, departe de traficul intens, într-o zonă liniștită și nepoluată a orașului. La noi, copiii tăi se pot bucura de un mediu sigur și captivant pentru a explora și învăța.

Construcția noastră spațioasă oferă un cadru ideal pentru dezvoltarea micuților. Clasele noastre sunt decorate cu grijă, creând o atmosferă plăcută și prietenoasă în care copiii se simt confortabil. Mobilierul modern, materialele didactice și dotările multiple asigură un mediu stimulant, care încurajează creativitatea și explorarea neîngrădită.

La Castelino Baby, copiii tăi vor avea posibilitatea de a se bucura de un mediu frumos și sigur, în care pot descoperi și se pot dezvolta într-un mod captivant.

Înțelegem cât de importantă este comunicarea eficientă cu părinții. De aceea, ne-am angajat să menținem o colaborare strânsă cu tine. Personalul nostru dedicat va fi mereu la curent cu progresele și activitățile copilului tău, ținându-te la curent și implicându-te în parcursul lor educativ.

Alegând Grădinița Castelino Baby, vei avea oportunitatea de a te implica activ în dezvoltarea copilului tău. Vei primi actualizări regulare și vei fi mereu la curent cu evoluția micuțului tău în grădiniță. Ne asigurăm că rămâi informat și implicat în procesul lor de învățare, astfel încât să poți sprijini și încuraja progresul lor în fiecare etapă.

Înscrie-te astăzi și oferă-i micuțului tău șansa de a se dezvolta într-un loc unde se simte acasă!

Castelino Baby - Un parteneriat pentru succesul copilului tău!

Călătoria către o copilărie plină de descopeririGrădinița Castelino Baby - ce urmărim?

În Grădinița noastră, ne-am propus să atingem obiective mărețe! Ne dorim să contribuim la dezvoltarea liberă, integrală și armonioasă a fiecărei individualități umane. Suntem hotărâți să formăm personalități autonome și creative, pregătite să înfrunte provocările vieții.

La Castelino Baby, punem mare preț pe îmbogățirea capacității copiilor de a se conecta cu ceilalți copii, cu adulții și de a interacționa cu mediul înconjurător. Vrem să le oferim sprijinul necesar în dobândirea cunoștințelor, capacităților și abilităților esențiale pentru viața școlară și pentru viitorul lor în societate.

Dacă sunteți convinși că oferta noastră educațională se potrivește perfect copilului dumneavoastră, vă invităm să ne întâlnim, să descoperim împreună lumea noastră și să găsim soluțiile ideale pentru nevoile copiilor.

Curriculumul nostru: Îmbinând Tradiția cu Inovația în Educația Timpurie

La Grădinița Castelino Baby, ne mândrim cu un curriculum care aduce în prim-plan valorile și tradițiile României, în timp ce se aliniază și la tendințele inovatoare din domeniul curriculumului internațional. Avem în vedere nevoile specifice ale copiilor din unitate și planificăm activitățile de învățare cu atenție și documentare.

Curriculumul nostru se bazează pe Curriculumul pentru educație timpurie, aprobat prin Ordinul ministrului Educației Naționale nr. 4.694/02.08.2019. Acesta asigură o dezvoltare echilibrată a copilului, atât pe plan intelectual, cât și pe plan fizic și emoțional. Prin activități bine planificate, alternăm momentele artistice cu cele fizice și matematice, astfel încât fiecare copil să beneficieze de un mediu educațional cuprinzător.

Echipa noastră de personal calificat utilizează metode și materiale moderne pentru a aduce un suflu nou în procesul de învățare. Ne străduim să fim în concordanță cu standardele europene în ceea ce privește atât aspectul fizic al unității, cât și cerințele înalte pe care le impunem. Oferim copiilor noștri o educație de calitate, care să-i pregătească pentru provocările viitoare și să le inspire o sete de cunoaștere în fiecare zi.

Descoperă lumea prin activități experiențiale

La Grădinița Castelino Baby, punem accent pe dezvoltarea copiilor prin intermediul activităților pe domenii experiențiale desfăşurate cu preșcolarii  în cadrul unor proiecte tematice planificate în funcţie de temele propuse de Curriculumul pentru educatie timpurie, precum şi de nivelul de vârstă şi de nevoile şi interesele copiilor din fiecare grupă.

Fiecare domeniu are un rol esențial în formarea lor, oferindu-le oportunitatea de a explora, descoperi și învăța într-un mod interactiv și captivant.

Domeniul limba și comunicare îi încurajează pe copii să-și dezvolte abilitățile de comunicare verbală și non-verbală, să se exprime liber și să-și îmbogățească vocabularul prin activități de lectură, povestire și dramatizare.

Domeniul științe îi invită pe cei mici să exploreze lumea înconjurătoare și să descopere minunile științei prin experimente, observații și descoperiri. Ei vor învăța despre natură, animale, plante și fenomenele naturale, dezvoltându-și curiozitatea și spiritul investigativ.

Domeniul om și societate îi ajută pe copii să înțeleagă rolul lor în comunitate și să dezvolte abilități sociale și de relaționare. Prin activități de joc de rol, discuții și explorarea valorilor și tradițiilor, copiii vor învăța să coopereze, să respecte diversitatea și să devină cetățeni responsabili.

Domeniul estetic și creativ încurajează expresia artistică și creativitatea copiilor prin activități de desen, pictură, modelaj, muzică și dans. Aceste activități îi ajută să-și dezvolte imaginația, abilitățile artistice și să-și exprime emoțiile într-un mod artistic.

Domeniul psihomotric se concentrează pe dezvoltarea abilităților motorii și coordonării corporale. Prin jocuri și activități fizice, copiii își vor dezvolta echilibrul, agilitatea, coordonarea ochi-mână și vor învăța să-și gestioneze emoțiile prin mișcare.

Dotarea SpațiuluiUn Mediu Inspirator pentru Dezvoltarea Copiilor la Grădinița Castelino Baby

Dezvoltarea social-emoțional

Punem mare accent pe dezvoltarea abilităților sociale și emoționale ale copiilor. Astfel, dotăm spațiul cu jucării și marionete, păpuși și accesorii pentru joc de rol care îi ajută să își exprime emoțiile și să interacționeze într-un mod sănătos și empatic.

Dezvoltarea atitudinilor și capacităților în învățare

Ne dorim să promovăm curiozitatea, creativitatea și dorința de a învăța. Așadar, avem la dispoziție materiale educaționale diverse, cum ar fi puzzle-uri cu litere și cifre, tablă magnetică, seturi de pictură și desen, care îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile învățare.

Materiale care sprijină respectarea diversității culturale și promovarea incluziunii sociale

Avem jucării, cărți și materiale didactice care reflectă diversitatea culturală și promovează toleranța și respectul față de toți copiii. Încurajăm copiii să descopere și să aprecieze diferențele și să se simtă incluși într-un mediu prietenos și deschis.

Vă așteptăm cu mult entuziasm!