Descoperă meniul delicios și sănătos al copiilor la Grădinița Castelino Baby!Prioritatea noastră: Alimentația sănătoasă pentru copii

Alegerea încredințată părinților

Înțelegem importanța opțiunilor alimentare pentru copii. De aceea, oferim oportunitatea părinților și copiilor de a alege în funcție de preferințe, nevoi dietetice și alergii.

Formarea unui stil de viață sănătos încă din copilărie

Suntem conștienți că educația privind un stil de viață sănătos începe în copilărie. Prin oferirea de alimente sănătoase, fructe și legume în fiecare zi, încă de la micul dejun, îi ajutăm pe copii să dezvolte obiceiuri alimentare sănătoase care îi vor însoți și ca adulți.

Delicii sănătoase gătite cu dragoste

La grădinița noastră privată din Sectorul 2, Castelino Baby, ne răsfățăm copiii cu bunătăți preparate cu multă dragoste și pricepere în bucătăria noastră proprie. Rețetele noastre au fost avizate și verificate din punct de vedere sanitar-veterinar și nutritional, astfel încât să fie sigure și delicioase.

Meniuri sigure și variate

Meniurile noastre sunt pregătite în conformitate cu normele stricte de igienă și siguranță alimentară. Acestea constau în preparate sănătoase, diversificate și adecvate vârstei copiilor.

Meniu echilibrat și proaspăt

Oferim în grădinița noastră un meniu variat și echilibrat, stabilit împreună cu cadrele medicale, pentru a asigura necesarul nutrițional în dezvoltarea și creșterea copilului. Folosim ingrediente proaspete și gătim într-un mod sănătos. Meniurile noastre includ doar carne de curcan, pui, vită și peste.

Autorizare și aviz medical

Bucătăria noastră este autorizată de DSVSA, iar meniurile sunt elaborate de către un medic nutriționist pediatru pentru a acoperi necesarul zilnic de nutrienți. Siguranța și calitatea alimentelor sunt prioritare pentru noi.

Transparență și comunicare

La Grădinița Castelino Baby, ne dorim să avem o relație de parteneriat real și eficientă cu părinții. Comunicarea și transparența dintre grădiniță și părinți sunt esențiale. Meniul zilnic este afișat în mai multe locuri, inclusiv la bucătărie, sala de mese și în holul de la intrarea în clădire. De asemenea, fiecare vineri, meniul este trimis părinților prin e-mail, împreună cu informații importante despre activitățile desfășurate și planificările pentru săptămâna următoare.

Sănătate și igienă

Asistența medicală asigură respectarea regulilor stricte de igienă și monitorizează calitatea alimentelor. Verificările zilnice și anchetele alimentare sunt realizate pentru a se asigura că copiii primesc o alimentație adecvată și diversificată. Igiena copiilor este supravegheată constant, iar se recomandă și încurajează deprinderile sănătoase de igienă, inclusiv spălarea mâinilor și periajul dinților după masă.

Materii prime de calitate

Acordăm o mare atenție calității materiilor prime utilizate în prepararea meniurilor. Aprovizionăm cămara grădiniței săptămânal cu legume și fructe proaspete și de cea mai bună calitate. Carnea de curcan, vită, pui și peste sunt refrigerate și avizate din punct de vedere sanitar-veterinar.

Echipamente profesionale pentru siguranță și igienă

Bucătăria noastră este complet utilată cu echipamente profesionale, toate fabricate din inox, un material recunoscut pentru calitățile sale igienice. Aceste echipamente asigură o suprafață de gătit igienică, sunt ușor de curățat și previn dezvoltarea bacteriilor. Ne preocupăm ca toate preparatele să fie pregătite în condiții de siguranță, iar suprafețele de lucru sunt întotdeauna igienice, rezistente și estetice.

Alătură-te nouă la Grădinița Castelino Baby și oferă copilului tău o educație de calitate, bazată pe experiențe minunate și descoperiri fascinante!

Grădiniță
Educatorii noștri îi vor face pe copii să se simtă speciali și încrezători.
Școală de vară
Oferim programe educationale variate menite sa dezvolte abilitatile cognitive si practice.
Mini

Fiecare copil percepe și își exprimă iubirea printr-un limbaj propriu