Explorând tărâmul minunat al Castelino BabyDescoperă spațiile magice ale grădiniței care transformă copilăria într-o aventură de neuitat

Grădinița Castelino Baby oferă un mediu sigur, confortabil și plin de aventură pentru copii. De la intrarea principală, arhitectura gradiniței te poartă într-o lume de basm. Steagurile frumos arborate pe clădire creează o atmosferă magică, iar banerele și panourile cu personaje îndrăgite din povești te încântă atât pe gardul gradiniței, cât și în interior. Curtea gradiniței este amenajată cu panouri mari ce înfățișează personaje din desene animate, stârnind curiozitatea copiilor încă de la prima lor intrare.

Scopul nostru este de a oferi copiilor un program educațional bogat, desfășurat într-un mediu recreativ și relaxant, adaptat fiecărei vârste. Credem că fiecare copil este special și are o curiozitate innascută de a descoperi lumea în care trăiește, de a înțelege cum funcționează aceasta și de a fi capabil să facă parte din societate, respectând obiceiurile morale și culturale. Perioada 0-6 ani este crucială în dezvoltarea copilului, deoarece în acest interval aceștia au capacitatea impresionantă de a absorbi informații și impresii într-un mod unic.

Grădinița Castelino Baby se află într-o clădire situată într-o zonă centrală a capitalei, în București, pe strada Prof. Ion Ursu, nr. 21. Clădirea are un regim de înălțime format din subsol, parter, etaj și mansardă, cu o suprafață desfășurată de 417 metri pătrați, având o formă aproximativ dreptunghiulară. Curtea gradiniței are o suprafață de 223 metri pătrați.

Grădiniță
Educatorii noștri îi vor face pe copii să se simtă speciali și încrezători.
Școală de vară
Oferim programe educationale variate menite sa dezvolte abilitatile cognitive si practice.
Mini

Fiecare copil percepe și își exprimă iubirea printr-un limbaj propriu

Castelino Baby: Pregătindu-i pe copii pentru un viitor strălucit prin educație și aventură!

Curtea

dispune de module de joacă, ansamble tematice, trambuline pentru copii si jucarii exterioare din material plastic special alese si concepute pentru copiii prescolari (fara colturi), care aduc bucurie, culoare și zâmbete în ochii copiilor si oferă o mulțime de variante de a alege si a se juca în echipă și sau individual astfel spus a continua procesul învățării prin intermediul jocului intr-un mod distractiv si sănătos.

Grădinita cu program normal si program prelungit Castelino Baby organizeaza un serviciu complet, acoperind un program zilnic pentru copii de grupa mica, mijlocie si mare cu un program educaţional complex cu activități creative, sportive, artistice și de relaxare, multe activități desfasurate în aer liber cat si in interiorul cladirii, 2 mese/zi si 3 gustări și personal calificat care să se ocupe de copii, într-un mediu sigur de poveste.

 

Cladirea

este structurata pe parter, etaj 1 si 2 si este dotatata cu sistem alarma antiefractie (paza) cu autorizatie pentru instalare, punere in functiune si mentenanta plasat pe holul de la intrarea in incinta cladirii si sistem de detectie si avertizare la incendiu/centrala de foc cu autorizatii de proiectare si instalare si aparatura electronica pentru inregistratoare ale tuturor evenimentelor care se inregistreaza in harduri UPS.

Pardoselile acoperite cu covor PVC atiderapant lipit care acoperă și plinta, fiind ridicat in scafa, cu proprietati antialunecare, antibacteriene, antimucegai, si antizgomot.

Din punct de vedere logistic bucătăria este complet utilata cu electrocasnice, mobilierul si instalatiile cuprind bancuri de lucru din inox, spații din inox pentru depozitarea veselei, hotă profesionala, frigidere pentru contraprobe, masina profesionala de spălat vase de dimensiuni mari si lampă UV programata sa porneasca in fiecare zi dupa terminarea programului de lucru astfel incat aerul sa fie curat si sterilizat.

Calitatea apei de la robinet este imbunatatita cu ajutorul sistemului de filtrare special al apei (Espring) care distruge eficient si totodata previne apariția a mai mult de 99,99% dintre bacteriile și virusurile din apa potabilă care provoacă boli cu transmitere prin apă si indeparteaza peste 160 de contaminanti care pot avea efect nociv asupra sanatatii.

Meniul zilei gândit și elaborat de nutriționist este afisat atat la bucatarie cat si la sala de mese, alaturi de o fisa in care sunt prezentate situațiile particulare pe care le prezinta copiii din punct de vedere al alergiilor sau alimentelor care trebuie evitate

Finisajele claselor sunt deosebite, frumos decorate pe teme si personaje, usile claselor sunt acoperite cu autocolant cu scene din desene animate ale personajului care da numele clasei, fiecare clasa in parte fiind definita cu ajutorul decoratiunilor interioare sau culori care exprima personajele din desenul animat respectiv.

Spațiile educaționale pregatite si organizate destinate fiecărei săli de activităţi stimuleaza mintea creativa a copilului, dobandirea cunostintelor fiind un efect secundar al activitatilor sale. Pentru gradinita CASTELINO BABY copilul este in centrul atentiei, educatoarea ghidandu-l in dezvoltarea sa spre a-si atinge potentialul maxim

Încăperile sunt astfel organizate încât să asigure comunicarea directă între clase si vestiar si din clase în izolator. Se continuă apoi, legătura directă între clase si toalete. Pe de altă parte, salile de clasa au legatura directa cu spatiul de joaca si cabinetul medical. Sălile de grupă sunt dedicate copiilor in functie de grupa de varsta din fac parte, astfel incat copiii de grupa mica sa isi desfasoare activitatea in clasele de la parter, iar cei din grupele mijlocie si mare in clasele de la etajul superior.

Suprafața generoasa a spatiului este total amenajata pe placul copiilor cu clase frumos decorate, mobilier nou, materiale dedicate, cu dispozitive audio-video si pentru securitate performante și dotate cu electronice de ultimă generație. Toate clasele sunt dotate cu materiale educationale, carticele, jucarii, materiale auxiliaere si jocuri aranjate pe sectoare.

Sala de sport este dotata cu materiale si echipament special confectionat si achizitionat pentru copii cu saltele, spaliere, mingii si materiale de înaltă calitate care îndeplinesc cerințele de igiena si în care copiii fac exerciții de zi cu zi atat de importante în dezvoltarea fizică.

Biblioteca este frumos aranjată, cărțile de copii stau cuminți în dulapurile cu etajere din lemn, aranjate pe rafturi in functie de categoria din care fac parte: fond de carte, auxiliare, CD, DVD, Softuri educationale, enciclopedii.

Paturile cu saltele prevazute cu fibre din nuca de cocos au husa lavabila si antialergica, nu se incarca electrostatic, nu retine praful. Husa este tratata special oferind protectie impotriva dezvoltarii acarienilor.

Curățarea, spalarea si dezinfectarea se efectueaza cu detergenti profesionali, prietenosi cu mediul ridicandu-se la standardele cele mai inalte. Clasele are lampa de veghe sub forma de luna care creează o atmosferă plăcută și confortabilă copiilor, o lumina difuza care pregateste copiii pentru somnul de pranz.

Blog