home-1_section_01_2
about-us_section_01_1

Elemente deidentificareale grădiniței

  • Titulatura oficială a gădiniței: Grădinița cu program normal și program prelungit „Castelino Baby
  • Adresa: Strada Prof.Ion Ursu, nr.21, sector 2, București
  • Tipul grădiniței: particulară acreditată
  • Nivelurile de școlarizare: preșcolar
  • Telefon/E-mail: 0731.995.600 / gradinita@castelinobaby.ro
  • Web site: www.castelinobaby.ro
  • Limba de predare: română
  • Tip de învățământ: tradițional
cloud_1
0

Ani experiență

0

Personal didactic

0

Grupe

0+

Copii au trecut pragul

cloud_1

Bun venit la Grădinița cu program normal și program prelungit Castelino Baby

Am înființat Grădinița cu program normal și program prelungit Castelino Baby din dorința de a oferi un program bogat în activități educaționale, care să se desfășoare într-un mediu recreativ și relaxant, specific fiecărei vârste. Credem că fiecare copil este special și că se naște cu o mare curiozitate de a descoperi lumea în care trăiește, cum funcționează ea, cu dorința de a fi capabil să faca parte din societate, de a-i respecta obiceiurile morale și culturale. În perioada 0-6 ani, copilul este înzestrat cu capacități impresionante de a absorbi informații și impresii, capacități care niciodată pe parcursul vieții nu vor mai putea atinge cotele din perioada copilăriei.

Toți părinții îți doresc tot ce este mai bun pentru copilul lor, noi știm acest lucru și dorim prin metodele, materialele și implicarea personalului calificat să ii ajutăm pe cei mici să perceapă Grădinița cu program normal si program prelungit Castelino Baby ca pe o a două casă, unde se joacă, socializează cu ceilalți copii, învață lucruri noi în cadrul atelierelor captivante organizate în cadrul grădiniței și fac multă mișcare.
Ne desfășurăm activitatea într-o clădire dintr-o zonă centrală a capitalei, în București, adresa Str. Prof Ion Ursu, Nr. 21. Clădirea este o construcție cu regimul de înălțime: subsol, parter, etaj, mansarda, și o curte în suprafață de 223 metri pătrați.

Încă de la intrarea principală arhitectura grădiniței îți lasă impresia că ești pe punctul de a pătrunde într-o poveste, totul este foarte bine pus la punct până la cel mai mic detaliu: steagurile ce stau arborate pe clădirea grădiniței te conduc într-o atmosferă de basm, pe gardul grădiniței cât și în interior sunt montate banere și panouri cu personaje din desenele animate care aduc în actualitate diversele povești cu prinți și prințese mult îndrăgite de copii stârnind curiozitatea de la primul pas făcut în grădiniță.

Aici nu veți gasi doar o grădiniță în care copiii urmează o traiectorie pedagogică bine-defintă, ci și locul în care încurajăm empatia, prietenia și socializarea, deoarece considerăm că relaționarea cu cei din jurul nostru este deosebit de importantă alături de cunoștințele pe care le acumulăm încă din prima zi de viață. Așadar Grădinița cu program normal și program prelungit Castelino Baby este locul în care ne dorim ca micuții care ne trec pragul, să trăiască alături de noi o adevărată poveste plină de aventură.

Activitatea instructiv-educativă se desfașoară conform standardelor curriculare actuale și programei preşcolare, lăsând loc de creativitate şi iniţiativă fiecărui cadru didactic. Serviciile noastre de cea mai înaltă calitate în domeniul educației și îngrijirii copiilor sunt de natură complexă asigurate de personal cu pregătire specifică domeniului de activitate, după un program bine stabilit. Grădiniţa dispune de un cabinet de logopedie şi psihopedagogic și un cabinet medical generos, dotările cabinetului medical fiind reglementate conform normativului în vigoare.

Părinții sunt ținuti la curent cu fiecare modificare care apare în program și primesc la finalul săptămânii programul de activități si meniul pentru săptămâna ce urmează cât și feed back pentru săptămâna care s-a încheiat. De asemenea fiecare cadru didactic organizează ședințe individuale și de grup cu părinții copiilor înscriși la grupa pentru a le prezenta acestora aspecte generale și organizatorice, rezultate ale evaluărilor, precum şi rezultate obţinute de preşcolari la diferite competiții, păstrând astfel o comunicare foarte bună cu părinții întrucât doar așa putem contribui optim la dezvoltarea copiilor.

Spaţiul de joacă este amenajat într-o zonă verde, naturală, plină de culoare, amenajată pentru activități în aer liber cu suprafața antitraumă – tartan, material rezistent la alunecare chiar și pe vreme ploioasă și cu proprietăți antizgomot.

Sistemul de siguranță este asigurat încâ de la poarta grădiniței printr-un buton suplimentar situat la o înălțime care nu este accesibilă copiilor tocmai pentru ca aceștia să nu aibă acces.

Curtea dispune de module de joacă, ansamble tematice și jucării de exterior din material plastic special alese și concepute pentru copiii preșcolari (fără colțuri), care aduc bucurie, culoare și zâmbete în ochii copiilor, iar trambulinele sunt elementul perfect pentru a-i determina pe cei mici să facă mișcare într-un mod distractiv si sănătos. 🚵

Vă așteptăm să ne vizitați și să faceti parte din povestea noastră!