Cine suntem?

Confidențialitatea datelor dvs cu caracter personal este importantă pentru noi. Acest angajament de respectare a confidențialității va explica ce date cu caracter personal colectează GRADINITA CU PROGRAM NORMAL SI PROGRAM PRELUNGIT “CASTELINO BABY”, denumita in continuarea Gradinita, de la dumneavoastra, prin intermediul interacțiunilor noastre cu dumneavoastra și modul în care utilizăm datele respective.

Datele noastre de identificare sunt urmatoarele: GRADINITA CU PROGRAM NORMAL SI PROGRAM PRELUNGIT “CASTELINO BABY”:Str. Prof.Ion Ursu Nr. 21, Sector 2, Bucuresti, CIF 39646717 IBAN: RO10BTRLRONCRT0477898301, gradinita@castelinobaby.ro Prin „date personale” se denumesc datele unice individuale, adică orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”), referitoare la nume, adresa, Cod Numeric Personal, IP sau număr de telefon, etc. O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Întotdeauna, când solicităm datele dvs. personale o să va explicăm scopul pentru care ne sunt necesare, unde păstrăm datele tale și cine are acces la ele. Bineînțeles, va informăm că oricând doriti, va punem la dispoziție informațiile pe care le deținem despre dvs și bineînțeles că le vom șterge dacă ne solicitati acest lucru iar legea ne pemite acest lucru.

Ce date personale colectăm?

Colectăm date cu caracter personal pentru a putea răspunde cu succes solicitărilor dvs si pentru indeplinirea obligatiilor legale.

Când te afli într-o relație de orice fel cu noi, este posibil să ne dai sau să primim din alte surse informații incluzând: nume si prenume, data si loc de nastere, numar de identificare national, loc de munca si ocupatie, numar de telefon, e-mail, date privind starea de sanatate, cont bancar, imagine.

Care este temeiul legal pentru prelucrarea acestor date?

Datele pe care ni le oferiti voluntar la momentul completarii fisei de inscriere, inclusive datele copilului, sunt colectate si ulterior prelucrate in scopul de a face demersuri la cererea dvs (persoanei vizate) înainte de încheierea unui contract si pentru executarea contractului de servicii educationale (art. 6 alin. (1) lit. b), indeplinirea unei obligatii legale a operatorului (art. 6 alin. (1) lit. c), si interesul legitim al operatorului (art. 6 alin. (1) lit. f).

In functie de consimtamantul dvs explicit si neechivoc, folosim datele pentru a iti transmite noutatile noastre prin newsletter.

Care este scopul colectării datelor și cum folosim informațiile dvs personale Puteti opta în legătură cu datele pe care le colectăm. Atunci când vi se solicită să furnizati date cu caracter personal, aveti dreptul să refuzati. Nu sunteti obligat/ă să ne oferiti niciuna din Gradinita cu program normal si program prelungit CASTELINO BABY Sediu: Str. Prof Ion Ursu, Nr. 21, Bucureşti CIF 39646717 IBAN: RO10BTRLRONCRT0477898301 gradinita@castelinobaby.ro informațiile de mai sus, însă dacă nu faceti asta, s-ar putea să fim in imposibilitatea de a incheia si ulterior furniza serviciile educationale solicitate.

Datele pe care le furnizați prin fisa de inscriere sunt solicitate in scopul luarii in evidenta in sistemul national de educatie si sunt absolut necesare includerii in Sistemul Informatic Integrat al Învăţământului din România, sistem ce furnizeaza servicii de gestiune completă a activităţilor sistemului educaţional preuniversitar din punct de vedere operaţional, tehnic, administrativ şi strategic.

Imaginea este prelucrata in cadrul societatii in interesul legitim al operatorului pentru asigurarea securitatii spatiului, bunurilor si persoanelor.

De asemenea, in functie de acordul dvs, vom folosi imaginea copilului dvs pentru informarea dvs cu privire la activitatile desfaurate in cadrul Gradinitei.

Datele dumneavoastră de contact vor fi folosite pentru a vă ține la curent cu promoțiile și noutățile din oferta noastră doar dacă vă veți da consimtamantul pentru primirea de Newsletter. Aveti desigur opțiunea de dezabonare în orice moment considerați necesar.

Gradinita isi rezervă dreptul de a modifica/îmbunătăți aceste condiții de confidențialitate în orice moment fără o notificare prealabilă, urmand ca acestea sa fie facute publice prin publicarea pe site-ul www.castelinobaby.ro.

Perioada de retenție datelor

Stocăm datele cu caracter personal doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, pe perioada executarii contractului iar ulterior in scop de arhivare conform prevederilor legale.

În cazul în care v-am emis o factură, datele dvs vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii.

Imaginea prelucrata prin intermediul sistemului de supraveghere video este stocata pentru o perioada de maxim 30 de zile, urmand ca aceasta perioada sa fie prelungita in situatia in care aceste imagini fac obiectul unei anchete si este ceruta pastrarea de legislatia in vigoare.

Cu cine partajăm datele cu caracter personal?

Nu vom dezvălui informaţiile tale către terţe părţi, pentru a fi utilizate în propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fără consimţământul dvs.

Totuşi, este posibil să dezvăluim informaţiile dvs către Furnizori de servicii externi societatii. Putem dezvălui informațiile dvs altor companii care ne furnizează servicii și acționează în calitate de persoane împuternicite. Aceste entități sunt selectate cu o grijă deosebită pentru a ne asigura că îndeplinesc cerințele specifice în materie de protecție a datelor cu caracter personal si sunt tinute de prevederi contractuale sau legale specifice intre parti. Aceste entităţi au o capacitate limitată de a utiliza informaţiile dvs, fiindu-le interzis sa utilizeze aceste date în alte scopuri decât cel de a ne furniza servicii;

Informațiile oferite de dvs, ce conțin date de identificare pot fi folosite pentru comunicări comerciale sau răspunsuri la solicitările trimise de dvs, iar în cazul unor solicitări legitime, vor fi transmise către autoritățile statului.

Informatiile din fisa de inscriere sunt comunicate Ministerului Educatiei Nationale prin intermediul platformei electronice integrate SIIIR, aceasta fiind o obligatie legala.

În afara dezvăluirilor descrise în prezenta Politică de confidenţialitate, este posibil să transmitem informaţiile terţilor cărora consimţi sau soliciți să efectuăm o asemenea dezvăluire.

Totodata, prin accesarea paginilor noastre de pe platformele de social media, anumite date vor putea fi prelucrate de catre detinatorii acestor platforme, in scop statistic (Facebook, Instagram, linkedin, etc.) In colaborare cu detinatorii acestor platforme, Gradinita actioneaza in calitate de operator asociat putand utiliza date statistice in vederea imbunatatirii serviciilor oferite. Datele cu caracter personal accesate sunt cele facute publice de catre tine, in baza contului de utilizator. Prelucrarea datelor se face exclusiv de catre detinatorii platformelor social-media. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati rubricile de specialitate publicate pe site-urile acestora.

Ce drepturi ai ca persoană vizată?

Protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal este un drept fundamental. Drepturile persoanelor vizate privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date: dreptul la informare și acces; dreptul de intervenție asupra datelor; dreptul la rectificare; dreptul la ștergerea datelor; dreptul la restricționarea prelucrării; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul de opoziție și procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri; dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (www.dataprotection.ro).

Contact

Dacă ai nevoie de orice informații legate de siteul sau serviciile CASTELINO BABY S.R.L. si Gradinita cu program normal si prelungit “Castelino Baby”, ne poți contacta la adresa gradinita@castelinobaby.ro