Grădinița cu program normal și program prelungit CASTELINO BABYCondiții optime și confort pentru copii dvs.

Alătură-te nouă la Grădinița Castelino Baby și oferă copilului tău o educație de calitate, bazată pe experiențe minunate și descoperiri fascinante!

Măsuri de siguranță și igienă

Trasee bine delimitate și semnalizate

Grădinița noastră a luat toate măsurile necesare pentru a asigura un mediu sigur și protejat pentru copii. În acest sens, am realizat trasee bine delimitate și semnalizate în incinta unității de învățământ și în spațiul aferent din curte, care facilitează accesul copiilor către spațiile de joacă și poarta de acces🚵

Curățenie și dezinfecție riguroasă

Covor PVC pentru pardoseală

Lămpi UV și de ozonificare

Prize și întrerupătoare electrice sigure

Sisteme de detectare și alarmă

Tartan pentru activități în aer liber

Apă filtrată de calitate

Program alimentar echilibrat

Saltele și lenjerii de pat de calitate

Permanent asigurăm materialele de dezinfecție, materialele de igienă și substanțele necesare curățeniei zilnice sau ori de câte ori este nevoie. În grupurile sanitare, sunt disponibile materialele pentru igienizare marcate cu culorile corespunzătoare pentru fiecare

Sălile de clasă din Grădinița Castelino: Un mediu plăcut și stimulant pentru copii

Sălile de clasă sunt spații luminoase, aerisite și calme, care promovează o atmosferă de bine și invită copiii să descopere și să exploreze. Decorul este plăcut și vesel, cu finisaje speciale alese în funcție de personajele care definesc fiecare clasă. Ușile claselor sunt acoperite cu autocolante cu scene din desene animate precum Minionii, Ariel, Pinocchio, Planes și Pirații din Țara de Nicăieri, creând o legătură familiară pentru copii și stimulându-le imaginația.

Învățarea tematică este o componentă importantă în procesul de educație la Grădinița Castelino. Sălile de clasă sunt concepute astfel încât să faciliteze asimilarea informațiilor prin stimularea copiilor într-un mod natural și relaxat. Acestea oferă o atmosferă calmă și plăcută, esențială pentru ca procesul de învățare să fie unul firesc. Astfel, copiii pot descoperi, explica și asimila noțiuni și concepte noi într-un mod simplu și accesibil lor, fără presiunea actului de învățare “formală”.

Sălile de clasă sunt dotate cu materiale și cărți care stimulează simțurile copiilor și îi ajută să exploreze mediul înconjurător într-un mod interactiv. Colțurile accesibile copiilor sunt rotunjite pentru a preveni potențiale accidente, iar podeaua este acoperită cu mochetă specială de protecție și underlay pentru a asigura siguranța copiilor în timpul activităților.

Grădiniță
Educatorii noștri îi vor face pe copii să se simtă speciali și încrezători.
Școală de vară
Oferim programe educationale variate menite sa dezvolte abilitatile cognitive si practice.
Mini

Fiecare copil percepe și își exprimă iubirea printr-un limbaj propriu

Biblioteca - Importanța cărților în educația copiilorStimularea imaginației și dezvoltarea personalității

Dacă am știi cu toții cât de importante  sunt cărțile 📖📘📖 în educația copiilor, am pune mai mult accent pe cărți decât pe jocuri 🎮 și electronice. Cărțile stimulează copiilor imaginația, curiozitatea, dorința de cunoaștere și de învățare continuă, le dezvoltă copiilor puterea de concentrare și îi ajută să dobândească un mod empatic de a privi lumea, indiferent că sunt citite de către părinte sau de către copil.

Lecturile din copilărie ajută semnificativ la creearea personalității copilului, cărțile de colorat stimulează permanent inteligența micuților.

Biblioteca este frumos aranjată, cărțile de copii stau cuminți în dulapurile cu etajere din lemn, aranjate pe rafturi in funcție de categoria din care fac parte: Fond de carte, Auxiliare, CD, DVD, Softuri educaționale, Enciclopedii.

Sala de Sport și Dezvoltare Psiho-Motrică: Un spațiu dedicat activităților fizice și artistice, echipat cu materiale și echipamente speciale pentru copii, pentru a stimula dezvoltarea fizică și coordonarea, coordonate de profesori specializați.

Spatiu destinat desfășurarii activităților de dezvoltare psiho-motrică și a cluburilor de dans, balet, karate, dotata cu materiale si echipament special confectionat si achizitionat pentru copii cu saltele, spaliere, mingii si materiale de înaltă calitate care îndeplinesc cerințele de igiena si în care copiii fac exerciții atat de importante în dezvoltarea fizică coordonate de catre profesor specialist sau cadre didactice de la clasa, dupa caz.