Fiecare copil işi exprimă şi receptează cel mai bine iubirea într-un limbaj propriu.

Oricât de mult ar fi de iubiţi, copii nu ştiu acest lucru de la sine. De aceea este foarte important să descoperim şi să invăţăm principalul limbaj de iubire al copiilor. In grădinița CASTELINO BABY stim cât este de important pentru copii să primească atenţia necesară pentru a se dezvolta şi invăţa.

Prin intermediul unuia dintre cele cinci limbaje de iubire ale copiilor: timpul acordat, cuvintele de încurajare, darurile, serviciile sau mângâierile fizice, le vom putea transmite în mod eficient şi necondiţionat sentimente de respect, afecţiune şi implicare totală care vor avea o mare rezonanţă în sufletul lor. Tocmai de aceea, fiecărui educator din grădinița CASTELINO BABY îi revin un numar mic de copii, selectati pe grupe de vârstă.

Îngrijirea de calitate cu personal specializat este pe primul plan. Fiecare copil este tratat cu dragoste și respect, iar nevoile sale sunt întotdeauna luate în considerare.

1-3 ani

Gradinita CASTELINO BABY este locul în care copilul dumneavoastră se va bucura de joacă, ore de cântece și activităti structurate, dezvoltându-și abilitătile sociale și familiale in același timp satisfăcandu-și toate curiozitătile.

Fiecare zi este o nouă experientă: ne jucăm, construim, rezolvăm puzzle-uri sau petrecem timpul împreuna în spațiile special amenajate. Jucăriile sunt primele obiecte pe care copii le pot recunoaște și identifica din cuvintele rostite. Astfel, în majoritate, limbajul secret al copiilor se concentrează pe jucării și jocuri: maşinuţe, animale de pluş, puzzeluri, instrumente muzicale, cărti cu poze din carton, clopoței.

Jucăriile îi ajută pe copii să își inteleagă lumea, insă, promovează și elementele primare ale relației dintre părinte și copil, educator și copil: comunicarea și interacțiunea. Copilul va invăţa noțiunile de bază, cum ar fi culorile primare, formele geometrice, obiectele, etc.

Jocul intervine atât în cadrul socializării (jocuri liber alese, activităti complementare) cât și pe parcursul activitătilor de invăţare: cunoașterea mediului, educație muzicală, activităţi practice, educație fizică, educarea limbajului și educație pentru societate.